Eltört ajtózár betét javítása  – mindent a betét javításáról

 

Ha eltört az ajtó zárja, többnyire a betéttel van csupán hiba. Mi a teendő, hogy ne menjen rá feleslegesen sok pénz? Javítás vagy csere? Kit hívj, mikor hívj, mit mondj el? Most mindent elárulunk! 

Ez valószínűleg minden autós egyik legnagyobb félelme, amikor a kocsi zárjának vége. Ha az ember már „régi motoros” vagy még a régi rendszerben tanult KRESZ-t, akkor tudja, hogy az ajtózárak eltörésénél két dolgot lehet tenni: kicserélni vagy megjavítani. Azonban nem mindenki ezer mester, így jól jöhet egy kis segítség, hogy mit és hogyan csinálj. A jó hír, hogy nem kell bepiszkolnod a kezed, elég, ha egy megfelelő telefonszám van a zsebedben. 

Na de vegyük sorra, mi a teendőd: mit látsz és mit csinálj! 

Eltört vagy sem?

Ha eltörött az ajtózár, azt többnyire onnan tudod, hogy már a nyitás közben észleled (pl. a kulcs forog a zárban, de az ajtó nem nyílik, ellenben hallhattál valami fémesen csengő hangot, a törés hangját belülről). Lehet, hogy a probléma korábban történt és egyszerűen nem tudsz bejutni. 

Mit tegyél? Vizsgáld meg, hogy egyben van-e a kulcs, nincs-e letört része. Nézd meg, hogy a zár körül az ajtó ép és sértetlen-e, vagyis, hogy nem meghiúsult lopási kísérletről van szó!

Vedd elő a telefonod!

Hívj specialistát! Mi a zárakkal foglalkozunk, a szaktudásunk az ajtóval kapcsolatos gondokra irányul. Nálunk te vagy az első! Nem fogunk halogatni napokra, hetekre azzal az ürüggyel, hogy „á, ez kis probléma, kis pénz, ráér”. Ráadásul, mi érteni is fogunk hozzá, minden vonatkozó, ritka szerszámunk megvan. Az autó javításánál a profizmus mellett, a szervíz készlete és az idő a másik két legfontosabb tényező. Nálunk mindent a helyén találsz! 

Nincs hátra más, mint, hogy hívd a 06-20-575-15-95 számot!

Mi is pontosan a probléma?

Mondd el pontosan, hogy mit tapasztalsz! Írd le, hogy milyen típusú, hányas évjáratú az autód és egyszerűen azt, hogy mit észlelsz. Sokan félnek egy ilyen hívástól, mert mit is kell mondani… 

Ha semmit nem tudsz mondani, akkor se aggódj, majd mi kérdezünk! 

Dőlj hátra és várd a munkatársunkat!

Bízd ide! Ha már itt vagy és megtaláltad a telefonszámot, minden oké. Az ügy elindul és innentől kezdve Budapesten akár fél óra alatt megérkezünk és megoldjuk a zár javításának vagy cseréjének kérdését.

Mit kell tudnod? A zár javítását és a cseréjét is sérülésmentesen tudjuk megoldani. Nagyon, nagyon kevés olyan helyzet adódhat, ami miatt bármi mást is szerelni kell végül. Nálunk nem kell aggódnod, hogy hozzányúlunk a kocsidhoz, és újabb meghibásodásnak adhatnánk okot. 

Mit kell még tudnod? 

  • Nálunk lesz megfelelő alkatrész és szakértelem is a fejünkben, ha javításról van szó.
  • Nálunk lesz nagy valószínűséggel az új zárbetét vagy alkatrész is, ha cserélni kell. Nem kell fél évet várnod, mire előkerítenek neked egy totál ismeretlen és talán nem is működőképes zárbetétet valahonnan. Mi értünk hozzá, honnan kell beszerezni.

Ha autózár cseréjéről, a betét javításáról van szó, a legjobb helyen jársz! Hívj minket, és mi indulunk. Mindent tudni fogunk, és meg fogjuk tudni javítani úgy, hogy az a lehető legkevesebb időbe és pénzedbe kerüljön!