Zárlamellázás

Mi az a zárlamellázás és mikor van rá szükséged? 

A zárlamellázás tulajdonképpen egyet jelent a zár felújításával. Előnye, hogy megtarthatod a kulcsaid, és jóval olcsóbb, mint lecserélni az egész zárat, miközben nem lesz rosszabb, vagy rövidebb élettartamú.

Zárlamellázás Budapesten:
06 20 575- 15- 95

Szabó Dénes
okleveles autózárnyitó specialista

SOS helyzetben 30 percen belül a helyszínen vagyunk!

Bárhol légy is Budapesten, mindegy milyen típusú az autód, mennyi ideje rója az utakat, vagy hányan és hogyan koptatjátok a zárat; nincs olyan gond, amit meg ne oldanánk!

Budapesten akár 30 percen belül a helyszínen vagyunk, de az országban bárhova kiszállunk, ha akut a baj. Kevésbé SOS helyzetekben zuglói szervizünkben is várunk, ha úgy érzed ideje van egy nagyvizitnek a zárosztályon.

Lehet, hogy teljesen ki kell cserélni az alkatrészt, lehet, hogy magának az alkatrésznek az egyes elemeit is elég kicserélni – de az biztos, hogy meg tudjuk oldani a problémát és nem kell várólistára számítanod!

Hívj minket, ha felújítanád a zárat:
06 20 575- 15- 95

Több, mint…

6.000 autózár kinyitása,
100 % roncsolásmentes eredménnyel

12 év tapasztalat elégedett ügyfélkörrel

Zárlamellázás: újítsak vagy cseréljek?

Napjainkban egyre gyakoribb, hogy a régi dolgokat lecseréljük, meg sem próbáljuk megjavíttatni. Pedig gyakran érdemes lenne hallgatni egy zárspecialista tanácsára, és az alapján dönteni arról, hogy zárcserére vagy zár felújítására van-e szükség. Lehet, hogy jobban megéri egy felújítás, és a közhiedelemmel ellentétben a biztonságossága és tartóssága sem lesz rosszabb, mintha új mellett döntenénk.

Amikor a probléma forrása a jó öreg lamella…

A lamellával felmerülő problémák viszonylag egyszerűen megoldhatók egy rutinos szakember számára. Csapatunk rendelkezik azokkal az eszközökkel és szaktudással, amelyekkel a lamellákat ki tudjuk szerelni és újabbakra váltani. Speciális eszközzel és rutinos hozzáértéssel minden megoldható, és ha csak a lamellákat kell kicserélnünk, maradhat(nak) a régi kulcs(ok) is a birtokodban, ráadásul a pénztárcád sem fogja annyira megérezni! 

Zárlamellázásra hívd ezt a számot:
06 20 575- 15- 95

A DIY szakemberek hátrányai 

Spórolnál a költségeken?
Gyorsan és hatékonyan oldanád meg a problémát?
Nem szeretnél többet költeni erre, mint ami feltétlenül szükséges?

Akkor semmi esetre sem az a megoldás, hogy te, vagy egy ismerősöd álltok neki egy Youtube tutorial alapján. 

Ha nekiállsz ezermesterkedni és szerencséd van, megúszod egy kicsit magasabb költséggel, már ami a barkácsmunka kijavítását illeti. De ha valami félresikerül, akkor már zárcserére lesz szükség, ami egy drágább szolgáltatás. Vagy ott áll az autód bezárhatatlanul egy őrizetlen parkolóban…

Ha minket hívsz, a lehető leggyorsabban, legkisebb költséggel a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk. 

Hatékonyan és gyorsan dolgozunk, és minőségi alapanyagaink és első osztályú kollégáink mellett az árainkra sem volt soha panasz!

Bízd profikra a zárlamellázást:
06 20 575- 15- 95